Közszolgálat

HR megoldások Önkormányzatoknak, Kormányzati intézményeknek

#

A közszféra szervezetei, hivatalai és dolgozói egyre magasabb színvonalon kell, hogy teljesítsék a törvények és jogszabályok által igényelt, mind összetettebb szolgáltatásokat, és mindezt egyre növekvő elvárások és keményebb költségvetési korlátok mellett kell végrehajtani. Emiatt kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy kellő időben hatékony kormány- és köztisztviselők álljanak rendelkezésre a megfelelő státuszokon, ahol igen magas színvonalú munkát kell elvégezniük. E cél eléréséhez a körültekintő, professzionális munka, és egy jó humánpolitikai szoftver elengedhetetlenül szükséges.

Nem kell lemondani hatékony gazdálkodásról sem: a KIR Béradat visszavevő modulunk segítségével a Kincstár általi számfejtés adatai beolvashatók a JDolBer-be!


Több mint 25 éves HR szoftverfejlesztési tapasztalatunkat kamatoztatjuk a versenyszféra mellett a közszolgálati intézmények részére is, a közszféra törvényi környezetére és feladataira hangolt humán szoftverünk, a JDolBer PS Integrált Közszolgálati rendszer segítségével.

Cégünk nem vállalt kevesebbet, mint hogy a KIR illetmény számfejtési feladatain, és a sok esetben elavult, nem támogatott, bonyolult informatikai rendszereken, illetve papír alapú nyilvántartáson túl, költséghatékony segítséget nyújtson pl.:

  • a napi szintű közszolgálati HR-es feladatok teljes körű elvégzésében,
  • különböző listák, nyomtatványok előállításában,
  • a teljes, akár országos szintű személyi állomány naprakész kezelésében,
  • igény szerint teljes integrációban a JDolBer szoftver Bér-és TB számfejtés, Munkaidő-nyilvántartás, Cafeteria, és Toborzás kiválasztás moduljaival.

Tesszük mindezt a legkorszerűbb HR eszköztárat és informatikai technológiát felvonultató, a Kttv., (Ktv., Ktjv.,) Kjt., Hszt., Mt., Ptk. törvények elvárásainak teljes mértékben megfelelő integrált közszolgálati HR rendszerünk segítségével, amely nem az adatbevitelre helyezi a hangsúlyt, hanem a munkafolyamatok követésére, a programot használók teljes körű kiszolgálására, korlátlan felhasználói jogosultság mellett.


A kormányzati és önkormányzati szektor komplex feladataira fejlesztettük ki a JDolBer PS (Public Sector) szoftverünket.

A JDolBer PS humánpolitikai szoftverünkről itt olvashat részletesen!


KIR béradatok feldolgozása a JDolBer-rel

Az Államkincstár által visszaadott béradatokat közel 100 %-os pontossággal konvertáljuk be a JDolBer rendszerbe. Így a lehető legrészletesebb bérinformáció áll rendelkezésre dolgozónként a rendszerünkben. A béradat visszavevő modul mellé letelepítjük a JDolBer Bérszámfejtő szoftver összes bérinformációs modulját is.

Ezzel lehetővé válik a visszavett adatok eltárolása és listázása vezetői információ, statisztikák, költségelemzés céljából – információ szolgáltatás szempontjából szinte azzal egyenértékűen, mintha saját bérszámfejtésük lenne.

A KIR Béradat visszavevő modulunkról itt olvashat részletesen!

Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat!

Szoftvereinket bemutatjuk az Önök telephelyén. A bemutató kötelezettség-, és díjmentes.