Oktatás

HR megoldások az Oktatási Intézmények számára

#

Egy iskolának - főleg ha egyetem az, vagy főiskola - számos kevésbé átlátható, bonyolult feladatot, folyamatot kell kezelnie, saját magának kell megoldania a humán erőforrás menedzsmentet, hiszen ehhez központi szervtől nem kaphat segítséget. Az intézmények hatékony működtetése szempontjából nem mindegy, hogy vezetői információt, riportot, listát, kimutatást hogyan és mennyi idő alatt tudnak előállítani.

Nem kell lemondani hatékony gazdálkodásról sem: a KIR Béradat visszavevő modulunk segítségével a Kincstár általi számfejtés adatai beolvashatók a JDolBer-be!


A JDolBer HR humánpolitikai szoftverünkről itt olvashat részletesen!


KIR béradatok feldolgozása a JDolBer-rel

Az Államkincstár által visszaadott béradatokat közel 100 %-os pontossággal konvertáljuk be a JDolBer rendszerbe. Így a lehető legrészletesebb bérinformáció áll rendelkezésre dolgozónként a rendszerünkben. A béradat visszavevő modul mellé letelepítjük a JDolBer Bérszámfejtő szoftver összes bérinformációs modulját is.

Ezzel lehetővé válik a visszavett adatok eltárolása és listázása vezetői információ, statisztikák, költségelemzés céljából – információ szolgáltatás szempontjából szinte azzal egyenértékűen, mintha saját bérszámfejtésük lenne.

A KIR Béradat visszavevő modulunkról itt olvashat részletesen!


FIR adatátadó modul

Az intézmény által használt JDolBer Humánpolitikai rendszer biztosítja a szükséges adatok rendszeres átadását a munkaviszonnyal, közalkalmazotti, megbízási és szolgálati jogviszonnyal rendelkező személyek (oktatók, kutatók) tekintetében a FIR rendszernek az intézmény által használt tanulmányi rendszereken keresztül.

A FIR adatátadó modulunkról itt olvashat részletesen!

Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat!

Szoftvereinket bemutatjuk az Önök telephelyén. A bemutató kötelezettség-, és díjmentes.