Orgware a Pécsi Tudományegyetemen

márc. 16, 2014

HR informatikai tanácsadás oktatása a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán

2014.03.08-án Török Attila az Orgware Kft. kereskedelmi igazgatója „HR Informatikai rendszerekkel támogatott tanácsadás” témában (a hallgatók visszajelzése alapján) sikeres előadást tartott az egyetem emberi erőforrás tanácsadó és andragógus hallgatói csoportjainak.

Török Attila  a Pécsi Tudományegyetemen

A délutánba is belenyúló oktatáson a tanulók gyakorlati példákon keresztül megismerkedhettek számos olyan HR-es területtel és a hozzá kapcsolódó informatikai támogatási lehetőséggel, melyeket eredményesen tudnak hasznosítani majd a jelenlegi, illetve a jövőbeni munkájuk során.

Teljesség nélkül ilyen területek voltak pl. a szervezetfejlesztés, munkaidő gazdálkodás, teljesítményértékelés, közszféra-versenyszféra jellemzői, toborzás-kiválasztás, cafeteria, státuszgazdálkodás, felhő alapú szolgáltatások stb.

Természetesen a felsorolt területekhez tartozó informatikai támogatásról is részletes gyakorlati információk hangzottak el általánosságban, illetve a JDolBer Humánügyviteli rendszer alkalmazásával.

Török Attila  a Pécsi Tudományegyetemen

A sikeres oktatás eredményeképpen az Egyetem és az Orgware Kft. megállapodtak abban, hogy aJDolBer Humánügyviteli rendszer, mint „tantárgy” bekerül az Egyetem életébe, melyhez Orgware Kft. teljes körű támogatást nyújt.Category: Hírek

 Bejelentkezés

Menü

Category List


Tag List


Tag Cloud

Archive