JDolBer – KIRA adatkapcsolat
Automatikus adatátadás a KIRA felé
KIRA adatkapcsolat

Az adatkapcsolaton keresztül a JDolBer rendszerből automatikusan és áttekinthető módon lehet adatot adni a Magyar Államkincstár részére, így továbbra is tudjuk biztosítani azokat a szolgáltatásokat, amit partnereink megszokhattak. Azok, akik eddig még nem használták ki a program által kínált egyéb lehetőségeket, már nagyobb biztonsággal bevezethetik további moduljainkat.

Az adatkapcsolaton keresztül valósult meg a személy- és munkaügyi adatok, hiányzás adatok, mozgóbér (változóbér) adatok és a munkaidő beosztás adatok feladása a Kincstár felé. A nem rendszeres kifizetések adatcsoport adatkapcsolaton történő átadására is van lehetőség.

A JDolBer – KIRA adatkapcsolat segítségével a programunkat használó partnereinknek a felsorolt adatcsoportok tekintetében nagyrészt már nem kell mindkét rendszerben adatokat rögzíteni, elég a JDolBer rendszerben. Ennek megfelelően jelentős munkavégzést lehet megtakarítani, amit pl. az okiratok pontosabb elvégzésére, az ügyfelek részletesebb tájékoztatására és a papíralapú jelenléti ívek tételes ellenőrzésére lehet fordítani.

Az adatkapcsolat áttekinthető, biztonságos, azonban mégis egyszerű módon került kialakításra, melyben pl. tételesen ellenőrizhetőek a KIRA felé átadandó, illetve átadott adatok, melyeket a JDolBer program a meghatározott szabályok és felhasználói döntést követően önmaga gyűjt le.

Jelentős szerepet vállalunk az adatkapcsolat Help-desk feladatainak ellátásában, így ügyfélkapcsolatunk szakmailag felkészülten várja az ezzel kapcsolatos felhasználói kérdéseket.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.