MyLeave
2008 óta fejlesztünk webalkalmazásokat, melyek szorosan integrálódva egészítik ki JDolBer Humánügyviteli Rendszerünket, szélesítve annak felhasználói élményét és elérhetőségét.
Szabadságkérelmezés

A dolgozó szabadságkérelmet nyújthat be felettese felé, még akár üzenetet is csatolhat mellé. Egy összesített átlátható felületen ellenőrizheti aktuális szabadságkérelmeit és azok státuszát.

OC Myleave
iphone14_300
Szabadságelbírálás

Az elbíráló egy összesített felületen látja a hozzá rendelt dolgozók szabadságkérelmeit. Különböző színű badge-ek segítik az eligazodásban. Elbíráláskor látja a konkrét időszakot, a kérelmező üzenetét, sőt a kérelmezett szabadsággal összefüggésben megvizsgálhatja automatikusan, hogy az átfedésben van-e egy esetleges másik dolgozó szabadságával.

MyLeave
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.