TB számfejtő
  Mo­du­lunk egy­sé­ges rend­szert al­kot a bér- és humánpolitikai programokkal. Se­gít­sé­gé­vel az összes TB ellátás számfejthető, nyilvántartható. Elkészíthető az összes statisztika, ellátási listák, jegyzékek. A leszámfejtett ellátások, juttatások a bérszámfejtő modulba automatikusan átkerülnek
Táppénz számfejtő (TB – OEP)
Táppénz modulunk OEP engedéllyel rendelkezik, az abban előállított nyomtatványokat engedélyezte az OEP.
Logikusan felépített Táppénz Számfejtési modul

A modul mindig az érvényes jogszabályoknak megfelelően működik, a számfejtett ellátásokat jól áttekinthetően tárolja a rendszer, így könnyű azokat visszakeresni.

  • A mindenkori jogszabályoknak megfelelően bírálja el a folyósításának időtartamát, az ellátás mértékét
  • Figyelembe veszi az előző munkahelyeket és biztosítási időket
  • Naprakészen kezeli a gyermekápolási táppénz jogosultságot, automatikusan figyelembe véve a gyermek életkorát
  • Szakértői rendszer
  • Mindig az érvényes jogszabályoknak megfelelően működik
  • Elkészíti és tárolja az OEP kimutatásokat, statisztikákat, illetve egyéb adatszolgáltatásokat az előírt formában
  • Integrált egység: az ellátások automatikusan bekerülnek a bérszámfejtési rendszerbe
  • Mentesít bizonyos nyomtatványok kézi kitöltése alól
  • Egyszerű, könnyen áttekinthető, és kezelhető felhasználói felület
OEP engedély

A JDolBer TB modult használó ügyfeleink mentesülnek több nyomtatvány kézi kitöltése alól, mert rendszerünk OEP engedéllyel rendelkezik, az abban előállított nyomtatványokat engedélyezte az OEP.

Nem kell ezáltal külön engedélyeket kérni a nyomtatványok használatára.

Táppénz számfejtő
Táppénz számfejtő
Táppénz számfejtő
Humánerőforrás-gazdálkodás

Kompetencia alapú, integrált, humán erőforrás gazdálkodási rendszer. A JDolBer HR speciálisan napjaink HR szakemberei részére kifejlesztett szoftver. Felépítése moduláris, amely az összes, humán erőforrás gazdálkodás területén alkalmazott munkafolyamat elvégzésére lehetőséget nyújt, beleértve a Munkaügyi és a Humánpolitikai feladatok elvégzését is.

Általános lekérdező és riportkészítő

Az összes lekérdezési lehetőség, ami adott a külön HR, a Bér- és TB számfejtésnél, vagy bármely egyéb modulunknál, elérhető egyetlen összefogott felületről is. A rendszerben lévő ÖSSZES adatra szűrhetünk, kereshetünk, listába szervezhetjük azokat – tetszőlegesen!

Munkaidő-nyilvántartó és Keretgazdálkodó

Segítségével a Humánpolitikai programba berögzített dolgozók havi munkarenddel kapcsolatos és részletes munkaidő nyilvántartását készíttethetjük el. A programban nem csak a munkavállalók, hanem a megbízásosok, és a vállalkozók munkaideje is kezelhető.

Cafeteria

A JDolBer Cafeteria modul teljes körű Cafeteria megoldást kínál, amely a JDolBer Bér- és HR rendszereivel integrált egységet alkot.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.