Cafeteria
Egy korszerű emberi erőforrás menedzsment már nem létezhet Cafeteria nélkül. Bár a bérezési politikát alapvetően az alapbér és a bérhez kapcsolódó kifizetések határozzák meg, szükség van egy további elemre, amely szinesíti a képet, egyszerre motivál, elismer és még adókedvezmény is jár(hat) érte.
A JDolBer Cafeteria modul teljes körű Cafeteria megoldást kínál, amely a JDolBer Bér- és HR rendszereivel integrált egységet alkot.
  • Megrendelő által meghatározott juttatási elemek választási lehetősége
  • A dolgozó éves, bruttó keretösszegének automatikus figyelése
  • Megrendelő által meghatározott étlapelemekből választva

A Cafeteria modul segítségével lehetőség nyílik a

  • Juttatások nyilvántartására
  • Adott időszakra történő keretösszeg kalkulációjára és a felvett juttatások figyelésére
  • Az egyéni Cafeteria tervek elkészítésére, nyomtatására egy lépésben akár az összes munkavállaló számára
  • Adatok átadására a JDolBer Bér- és TB számfejtő rendszer számára

A szoftver használatát megelőzően érdemes kialakítani és leszabályozni, hogy a dolgozók milyen Cafeteria elemeket használhatnak fel az adott keretösszegük terhére. A felhasználható keretösszegeket és a választható Cafeteria elemeket egységes formában kell szabályozni pl. a kollektív szerződés kiegészítéseként elkészítendő Választható Béren Kívüli Juttatási rendszer dokumentum keretében.

Szakértőink igény esetén segítenek a megfelelő szabályzat kialakításában.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.