Rólunk

Néhány szó az Orgware Kft.-ről

Az Orgware Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. magyar magánszemélyek által 1989-ben alapított, dinamikusan fejlődő, informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás. Egyike az 5 legismertebb és legelterjedtebb HR és bérszámfejtő szoftverfejlesztő cégnek Magyarországon.

Az Orgware Kft. az egészségügyben egyedülálló módon 85%-os lefedettséggel rendelkezik, de meghatározó szerepe van a versenyszférában is. Partnereink között vannak 100 fős cégek, továbbá könyvelőirodák, de nem egyedülálló a 3-6.000 főt foglalkoztató cég / intézmény sem. Legnagyobb partnerünk 14.000 fős intézmény önálló bérszámfejtéssel.

A JDolBer rendszert már az indulásától, 1988-tól fogva kifejezetten a magyar jogszabályi elvárásokra, és a magyar igényeknek megfelelően fejlesztjük!

Filozófiánk

Az elmúlt évtizedek során a bérszámfejtés, a humánpolitika, és ezzel párhuzamosan az Orgware hatalmas és dinamikus fejlődésen ment keresztül. A humánpolitikai szoftverek, szolgáltatások és a piac által meghatározott funkciók biztosításával rendületlenül kitartunk azon elvünk mellett, hogy egy jó HR és/vagy bérszámfejtő szoftvernek átláthatónak és könnyen kezelhetőnek kell lennie, de ugyanakkor széles tudásbázissal kell rendelkeznie.

Cégünk elsődleges célja az, hogy tovább erősítsük partnereink belénk vetett bizalmát, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy sok Céget, Intézményt 20-30 éve a Partnereink között tudhatunk.

Valljuk, hogy az Orgware az arany középút az olcsó, de korlátozott képességű szoftverek, valamint a drága, külföldi fejlesztésű, de a hazai viszonyokkal csak nehézkesen megbírkózó rendszerek között.

Minőségpolitika

Az Orgware létének és fejlődésének alapja az elégedett vevő, aki érdekében gondosan ügyelünk termékeink és szolgáltatásaink minőségbiztosítására.

A társaság minden egyes munkatársa azon van, hogy a tőle elvárható legjobb munkával és minőséggel a Vevő részére és megelégedettségére tevékenykedjen. Munkatársaink rendszeres továbbképzését cégünk biztosítja.

Cégünk folyamatosan ellenőrzi a vevők elégedettségét és igényeit, mely elvárásokhoz igazítja tevékenységét, szolgáltatásainak minőségét ennek megfelelően állandóan javítja.

Az Orgware Minőségpolitikáját teljes mértékben a piac igényeinek rendeli alá. A szolgáltatási tevékenység megrendelőink igényeinek teljes kielégítését célozza, a szolgáltatás színvonala, minősége, megbízhatósága, használhatósága, és ára tekintetében is.

Az általunk végzett, vagy alvállalkozóktól vásárolt tevékenységeknek olyan egységben kell a vevőhöz kerülni, ami a vevő által megfogalmazott igényeket, és az általunk garantált minőséget teljes körűen kielégítik.

A vevők visszajelzései, illetve az általunk nyert tapasztalatok rendszeres feldolgozásával és kiértékelésével, az eredmények napi tevékenységben történő felhasználásával a jövőben is a legkorszerűbb, és legjobb szolgáltatásokat kívánjuk az egyre nagyobb számú megrendelőnk részére biztosítani.

Belső folyamataink – az ISO 9001:2001 szabvány szerinti – szabályozása, minőségbiztosítási rendszerünk működtetése, és jövedelmező tevékenységünk biztosítja mind a tulajdonosok, mind az alkalmazottak anyagi biztonságát, gyarapodását, és a társaság hosszú távú működését, folyamatos, arányos fejlődését.

Dr. Pályi Anita
Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet
Jogi és Humánpolitikai igazgató

Az Orgware Kft munkához való hozzáállása, szakértelme, azonnali reagálása a változásokra, az együttműködése a partnerrel, és nem utolsó sorban, ha észrevételt teszünk és az nem egyedi munkáltatói kérés, akkor azt azonnal beépítik a programba az példaértékű és munkánkat nagyon megkönnyíti.

Szalai Zsigmond
Dr. Szalay Zsigmond Gábor
Szent István Egyetem
Egyetemi docens, intézeti tanszékvezető

A JDolBer könnyen kezelhető, gyorsan sikerélményt nyújtó rendszer.

Szalai Zsigmond
Dr. Szalay Zsigmond Gábor
Szent István Egyetem
Egyetemi docens, intézeti tanszékvezető

A világos, egyszerű, megszokott könyvtár/menü struktúra nagy könnyebbséget és komfortot jelent. A hallgatók nagyon gyorsan – szinte percek alatt (!) – eljutnak egy olyan szintig, hogy a főbb elemeket tekintve eligazodjanak a rendszerben, hogy használható tudást szerezzenek.

Gyenesné Sági Katalin
PLATT 2003 Kft.
HR vezető

Az ügyfélszolgálat és a support részéről maximálisan elégedettek vagyunk a szakmai és rendszerbeli segítségnyújtással, tanácsadással kapcsolatosan. Mindig segítőkészek, megoldásközpontúak. A rendszer frissítése, javítások teljesen naprakészek, gördülékeny munkát tesznek lehetővé.

Gyenesné Sági Katalin
PLATT 2003 Kft.
HR vezető

A HR részlegen dolgozó kollégák nevében is mondom: nagyon elégedettek vagyunk, a számfejtésünk, nyilvántartásunk gyors, pontos és naprakész.

Gyenesné Sági Katalin
PLATT 2003 Kft.
HR vezető

Megfelelő segítséget kaptunk a gyors bevezetéshez. Tapasztalataink pozitívak, komplex, jól kezelhető rendszert kaptunk. Összességében úgy érzem, hogy jó döntést hoztunk a rendszer kiválasztásával.

torocsik_aniko_adecco
Törőcsik Anikó
Adecco Kft.
Country Finance Manager

Testreszabott megoldás a legkomplexebb igényekre is.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.