Humánerőforrás-gazdálkodás
Kompetencia alapú, integrált, humán erőforrás gazdálkodási rendszer. A JDolBer HR speciálisan napjaink HR szakemberei részére kifejlesztett szoftver.
Felépítése moduláris, amely az összes, humán erőforrás gazdálkodás területén alkalmazott munkafolyamat elvégzésére lehetőséget nyújt, beleértve a Munkaügyi és a Humánpolitikai feladatok elvégzését is.
Személy- és jogviszony adatok
A JDolBer-ben különválik a személyhez, illetve a jogviszonyhoz kapcsolódó adatok kezelése

A JDolBer-ben különválik a személyhez, illetve a jogviszonyhoz kapcsolódó adatok kezelése. Egy személynek nem biztos, hogy jogviszonya is van a gazdálkodó szervezettel (Pl.: őstermelők, akiknek csak a havi adóelszámolás készítésekor van szükség az adataikra). Ennek megfelelően a JDolBer-ben logikai szinten a személy és a jogviszonyadatok elkülönülnek, ugyanakkor adatkezelés szinten továbbra is összetartoznak.

Egy személy adatait, elérhetőségeit rögzíthetjük a rendszerben akkor is, ha még nem rendelkezik jogviszonnyal (pl. jelölt egy munkakörre). Kiválasztás esetén így nem kell újra felvenni az adatokat, mindössze egy szerződést (jogviszonyt) kell a személyhez kapcsolni.

További modulok, amelyek az alaprendszer részét képezik

 

  • Általános lekérdező modul (Riport modul – bővebb ismertető lejjebb)
  • Juttatások, járandóságok modul (Tárgyi eszközök, forma- és munkaruhák, bérletek kezelése)
  • Szabadság tervezés – Szabadságok tervezhetősége előre
  • Eseménynaptár – Lejárt és lejáró események megjelenítése
  • Nyugdíjjogosultság számítás modul
  • Szabadság tervezés és nyilvántartás
  • Orvosi alkalmasság modul – orvosi alkalmasság vizsgálat HR adatai időrendben
  • Gépjármű vezetői és gépkezelői engedélyek modul – a megadott okmányok főbb adatainak nyilvántartása és lejáratának figyelése
  • Önként vállalt túlmunka nyilatkozat modul – A vállalt éves óraszám időrendben történő kezelése
  • Nyomtatványkészítő modul – A partner által alkalmazott munkaügyi nyomtatványok beépítése és egyéni vagy körlevélként történő elkészítési lehetősége
Humánerőforrás-gazdálkodás

Kompetencia alapú, integrált, humán erőforrás gazdálkodási rendszer. A JDolBer HR speciálisan napjaink HR szakemberei részére kifejlesztett szoftver. Felépítése moduláris, amely az összes, humán erőforrás gazdálkodás területén alkalmazott munkafolyamat elvégzésére lehetőséget nyújt, beleértve a Munkaügyi és a Humánpolitikai feladatok elvégzését is.

Általános lekérdező és riportkészítő

Az összes lekérdezési lehetőség, ami adott a külön HR, a Bér- és TB számfejtésnél, vagy bármely egyéb modulunknál, elérhető egyetlen összefogott felületről is. A rendszerben lévő ÖSSZES adatra szűrhetünk, kereshetünk, listába szervezhetjük azokat – tetszőlegesen!

Munkaidő-nyilvántartó és Keretgazdálkodó

Segítségével a Humánpolitikai programba berögzített dolgozók havi munkarenddel kapcsolatos és részletes munkaidő nyilvántartását készíttethetjük el. A programban nem csak a munkavállalók, hanem a megbízásosok, és a vállalkozók munkaideje is kezelhető.

Cafeteria

A JDolBer Cafeteria modul teljes körű Cafeteria megoldást kínál, amely a JDolBer Bér- és HR rendszereivel integrált egységet alkot.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.