OrgwareConnect

2008 óta fejlesztünk webalkalmazásokat, melyek szorosan integrálódva egészítik ki JDolBer Humánügyviteli Rendszerünket, szélesítve annak felhasználói élményét és elérhetőségét.
Fejlesztéseink alapozásakor folyamatosan figyelemmel kísérjük a technológia változásait, trendjeit.

Webes Önkiszolgáló HR – Elektronikus Bérlap

Kompetencia alapú, integrált, humán erőforrás gazdálkodási rendszer. A JDolBer HR speciálisan napjaink HR szakemberei részére kifejlesztett szoftver. Felépítése moduláris, amely az összes, humán erőforrás gazdálkodás területén alkalmazott munkafolyamat elvégzésére lehetőséget nyújt, beleértve a Munkaügyi és a Humánpolitikai feladatok elvégzését is.

MyLeave – Szabadságkérelmezés

A dolgozó szabadságkérelmet nyújthat be felettese felé, még akár üzenetet is csatolhat mellé. Egy összesített átlátható felületen ellenőrizheti aktuális szabadságkérelmeit és azok státuszát.

Webes Munkaidő-nyilvántartó

Segítségével a Humánpolitikai programba berögzített dolgozók havi munkarenddel kapcsolatos és részletes munkaidő nyilvántartását készíttethetjük el. A programban nem csak a munkavállalók, hanem a megbízásosok, és a vállalkozók munkaideje is kezelhető.

Webes Önkiszolgáló HR – Cafeteria

A JDolBer Cafeteria modul teljes körű Cafeteria megoldást kínál, amely a JDolBer Bér- és HR rendszereivel integrált egységet alkot.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.