JDolBer HR, Bérprogram
Moduláris felépítés, skálázható, komplex tudás.
  A JDolBer rendszert már az indulásától, 1988-tól fogva kifejezetten a magyar jogszabályi elvárásokra, és a magyar igényeknek megfelelően fejlesztjük!
Naprakész
Megbízható, gyors jogszabálykövetés.
Az Orgware Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a programrendszert a vonatkozó jogszabályok változása esetén haladéktalanul, de legkésőbb a hivatalos közzétételtől számított 10 munkanapon belül aktualizálja. Erről a frissítésről e-mail útján írásbeli értesítést küldünk a felhasználónak, mellyel egyidejűleg a frissített programverzió haladéktalanul letölthető. A módosítások teljes mértékben adminisztráltak, így nem lehetséges, hogy akár egy is kimaradjon.
Integrálhatóság
Adatok exportálása, importálása elektronikusan, könnyedén.

A JDolBer Humánügyviteli rendszer fejlett integrálhatósággal rendelkezik. Alapelvünk, hogy ahol csak lehet, minimalizáljuk a felesleges emberi munkát, a vándorló papírtömegeket.

Az informatikai igényekhez több módon is képes a JDolBer rendszer integrálódni: adatbázis szinten, webservice-en (SOA), vagy file műveleteken (txt, csv) keresztül.

Lehetőség van arra is, hogy ad-hoc jelleggel pl. egy táblázatból olvasson be a rendszer adatokat, így mentesülve a kézi adatfeldolgozástól.

Kiemelkedő Ügyfélkezelés
Jogszabályok értelmezése, programhasználat, támogatás.

Tapasztalt, gyakrorlott szakemberek várják Ügyfeleink hívását. Partnereink számára több csatornát biztosítunk a szoftvereinkkel, rendszereinkkel kapcsolatos események bejelentésére, kérdések felvetésére.

Az ügyfélkapcsolatunk alapvetően az alábbi témakörökben kereshető meg:

  • A programok működésével kapcsolatos kérdések megválaszolása
  • Új feladatok Orgware szoftverrel történő elvégzése
  • Szakmai konzultáció (jogszabály-magyarázat, értelmezés)
Áraink

A humánügyvitel elismert szakértőjeként nem polcról levehető „dobozos” szoftvereket kínálunk, hanem teljes és komplex megoldásokat, az Ön cégére szabva!

A JDolBer HR rendszer lényege a moduláris felépítés, ahol partnereink igényeinek megfelelően az egészen egyszerű munkaügyi alkalmazástól eljuthatunk a magas fokú integráltsággal rendelkező komplex humánügyviteli rendszerig. Éppen ezért igényei feltérképezése után, személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek.

Az Orgware Kft munkához való hozzáállása, szakértelme, azonnali reagálása a változásokra és együttműködése a partnerrel példaértékű, a munkánkat nagyon megkönnyíti.
95%
Összesített elégedettségi mutató*
Partnereink elégedettsége*
HR, Humánügyvitel
0%
Bérszámfejtés, Bérügyvitel
0%
Táppénz Számfejtés
0%

* – Orgware Szakmai partnernapon történt felmérés alapján.

Dr. Pályi Anita
Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet
Jogi és Humánpolitikai igazgató

Az Orgware Kft munkához való hozzáállása, szakértelme, azonnali reagálása a változásokra, az együttműködése a partnerrel, és nem utolsó sorban, ha észrevételt teszünk és az nem egyedi munkáltatói kérés, akkor azt azonnal beépítik a programba az példaértékű és munkánkat nagyon megkönnyíti.

Szalai Zsigmond
Dr. Szalay Zsigmond Gábor
Szent István Egyetem
Egyetemi docens, intézeti tanszékvezető

A JDolBer könnyen kezelhető, gyorsan sikerélményt nyújtó rendszer.

Szalai Zsigmond
Dr. Szalay Zsigmond Gábor
Szent István Egyetem
Egyetemi docens, intézeti tanszékvezető

A világos, egyszerű, megszokott könyvtár/menü struktúra nagy könnyebbséget és komfortot jelent. A hallgatók nagyon gyorsan – szinte percek alatt (!) – eljutnak egy olyan szintig, hogy a főbb elemeket tekintve eligazodjanak a rendszerben, hogy használható tudást szerezzenek.

Gyenesné Sági Katalin
PLATT 2003 Kft.
HR vezető

Az ügyfélszolgálat és a support részéről maximálisan elégedettek vagyunk a szakmai és rendszerbeli segítségnyújtással, tanácsadással kapcsolatosan. Mindig segítőkészek, megoldásközpontúak. A rendszer frissítése, javítások teljesen naprakészek, gördülékeny munkát tesznek lehetővé.

Gyenesné Sági Katalin
PLATT 2003 Kft.
HR vezető

A HR részlegen dolgozó kollégák nevében is mondom: nagyon elégedettek vagyunk, a számfejtésünk, nyilvántartásunk gyors, pontos és naprakész.

Gyenesné Sági Katalin
PLATT 2003 Kft.
HR vezető

Megfelelő segítséget kaptunk a gyors bevezetéshez. Tapasztalataink pozitívak, komplex, jól kezelhető rendszert kaptunk. Összességében úgy érzem, hogy jó döntést hoztunk a rendszer kiválasztásával.

torocsik_aniko_adecco
Törőcsik Anikó
Adecco Kft.
Country Finance Manager

Testreszabott megoldás a legkomplexebb igényekre is.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.